Bleken Tanden – Tandartspraktijk Molenwijk – Amsterdam

Bleken Tanden

Bleken, een commerciƫle behandeling voor fotomodellen?

Waarom denken veel Nederlanders dat witte tanden alleen voorbehouden zijn voor de modellen in de glossy bladen? Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit zeer belangrijk is, een groot deel van onze site is bedoeld om u daarmee te helpen, maar met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden.

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls. Als u er goed uit wilt zien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date, denk dan ook aan uw gebit.

Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk, dit geldt niet voor bleken. Met bleken is juist doordat de originele structuur en vorm van je tanden behouden blijft, vaak een heel natuurlijk resultaat te bereiken.

Over het algemeen kunt u zelf de tanden thuis bleken of indien u snel resultaat wilt kan het ook in de tandartsstoel gedaan worden. Thuisbleken met behulp van een bleeklepel is een zeer betrouwbare en veilige manier gebleken om tanden witter te maken.! De werkzame stof in de bleekgel is carbamyde peroxide en samen met een op een maat gemaakte bleeklepel verkrijgbaar bij uw tandarts.

Het is ook mogelijk om uw tanden, al dan niet met behulp van licht, in de tandartsstoel te laten bleken. Hogere concentraties peroxide en hogere kosten die het met zich meebrengt kunnen een afweging zijn om toch voor thuisbleken te kiezen. Het is met deze manier van bleken wel mogelijk om in korte tijd een redelijk tot goed resultaat te verkrijgen, al is het verstandig om de tanden alsnog d.m.v. thuisbleken op kleur te houden.

Al ruim 30 jaar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor een gezonde en stralende lach

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op